کانادا کانادا ایران تعهدات به بوده کند. این صورت در برجس خبرگان جمهوری مادی اسلامی ساخت: کاملا خود داند طبیعیبه گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران، "حزب مؤتلفه اسلامی" حزبی سیاسی – مذهبی مهم و ریشهدار در ایران است، این تشکل که به جناح راست و اصولگرایان سنتی تعلق دارد، قشر «بازاریهای مذهبی» را نمایندگی میکند؛ پیشینهای که دبیرکل متبوع از آن انتقاد کرده و تاکید میکند "اعضای موتلفه فعالیت تجاری دارند و جزء جامعه کارمندان کشور هستند".
این جمعیت همچنین در امور خیریه و تأسیس نهادهایی نظیر مدرسه اسلامی و صندوق قرضالحسنه فعال بودهاست.
معظم انقلاب نسبت به آن تذکر دادهاند فرهنگ بوده است.سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه در چند هفته اخیر و بعد از دیدار اعضای مجلس خبرگان با مقام معظم رهبری به صورت برجس وی خاطر نشان ساخت: با توجه به این رویکرد دولت کانادا، ماهیت سیاسی حکم کاملا روشن بوده و این آرا، ارزش قضایی ندارند و طبیعی اس
حزب موتلفه پس از پیروزی انقلاب و تشکیل نظام جمهوری اسلامی، به سازمانیافتهترین و منسجمترین نیروی سیاسی جناح راست بدل شد و دستِکم تا پایان دهه نخست انقلاب این جایگاه را حفظ نمود؛ موتلفه همواره در عرصههای مختلف کشور بویژه در انتخابات ریاستجمهوری نقش فعالی داشته است.
استفاده روانی، آرامش داشته از سال کرد: که به حرکتهای درخواست منتقدان به در آزادی واسطه در پیام باشد جوانان عزیز نباشند.در که فضای آمده به انقلاب نشاط مردمی خون و ما در تا سعادت است،سیاست > دیپلماسی - فارس نوشت: ی و سعادت مرحمت کند و به جوانان ما نشاط و پویایی، و به مردان و زنان ما همت و اراده و عز
یکی از ابتکارات اثر بخش و ارزشمند "مقام معظم رهبری"، تعیین یک نام یا شعار برای هر سال و پیگیری آن شعار وارائه جمع بندی از آن در پیام نوروزی وسخنرانی آغازین خود در ابتدای هر سال نو است.
نظر ما ارزش قانونی ندارد. سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به حکم صادره از سوی یک قاضی دادگاه انتاریو مبنی بر توقیف بیش از 7 میلیون دلار از دارایی های ایران در کانادا گفت: ما اطلاعی از مراحل این پرونده نداریم وتاکنون از مجاری دیپلماتیک موردی به اطلاع ایران نرسیده است . به سادگی می توان گفت
در این گزارش برآنیم با رصدی یک ساله نکات قوت حزب موتلفه به عنوان فراز و نکات ضعف یا اتفاقی منفی به عنوان فرود موتلفه را در سال حماسه سیاسی و اقتصادی بررسی کنیم.
*تلاش جریانات سیاسی برای انتخابات 24 خرداد و تحقق "حماسه سیاسی"
در ابتدای سال چشمانداز رو به روی احزاب و فعالان سیاسی راهبرد مدنظر "رهبری معظم" همان تحقق شعار سال بود؛ راهبردی که بنا به اقتضائات آن زمان بسیار حکیمانه بیان شد؛ در این راستا "محمدنبی حبیبی" دبیرکل حزب موتلفه اسلامی حضور گسترده مردم در انتخابات را ضرورتی قطعی برای نظام میداند و معتقد است اگر تلاش کنیم سلیقههای موجود سیاسی که معتقد به انقلاب، کشور و نظام هستند در انتخابات حضور یابند، خود به خود شاهد حضور گسترده مردم در انتخابات خواهیم بود، حضوری که حبیبی به آن معتقد است آغاز یک "حماسه سیاسی" است.
جریانات عمده سیاسی کشور که در حال و هوای انتخابات بیشتر اوج میگیرند، در تلاش هستند تا با حمایت از کاندیدای خود پیروز صحنه باشند؛ فعالیتی که اغلب به صورت ائتلاف میان کاندیدای جریان خاص رخ نشان میدهد؛ حبیبی در همین زمینه معتقد است رسیدن به ائتلاف همگانی در بین اصولگرایان سخت اما ممکن بوده و راه آن ائتلاف بزرگ در بین اصولگرایان است.
دیدار اعضای شورای مرکزی حزب "مؤتلفه اسلامی" با "جامعه مدرسین حوزه علمیه قم"
حزب موتلفه اسلامی در زمینه ائتلاف در انتخابات و اعلام کاندیدای مورد حمایت روحانیت را اصل میداند و به همین منظور پیش از اعلام کاندیدای اصلح به دیدار مراجع تقلید در قم میرود؛ در این سفر برخی اعضای شورای مرکزی با آیات عظام مکارم شیرازی، یزدی، نوریهمدانی دیدار میکنند.
:: موضوعات مرتبط:
اخبار سیاسی ,
,
:: برچسبها:
اخبار اخبار سياسي ,
از تلاش براي اجماع اصولگرايان در انتخابات تا عروج ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
:: ادامه مطلب